Tavoitteenamme on tehdä asunnon myynnistä, ostamisesta tai vuokraamisesta asiakkaalle mahdollisimman nopeaa, luotettavaa ja vaivatonta. Lisäksi pystymme tarjoamaan myyjälle tai vuokranantajalle kilpailukykyisen palvelupaketin, jossa lähtökohtana on aktiivinen myyntityö, sunnuntai- ja yksityisesittelyt ja näkyvät ilmoitukset yrityksemme omien sivujen lisäksi valtakunnallisilla asunnonvälityspalveluiden sivuilla. Haluamme palvella asunnonvaihdossa kokonaisvaltaisesti ja varmistaa, että asiakas saa aina parhaan mahdollisen hinnan myytävästä kohteesta. Olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti hyvää palautetta siitä, että osaamme auttaa kaikissa asioissa, jotka liittyvät asunnonvaihtoon. 

 

 


Jörgen Olenius, LKV
jorgen.olenius@kotivarma.fi
p. 050 413 8870

kato-2013_i.png


Katriina Olenius
katriina.olenius@kotivarma.fi
p. 050 303 5656 


Asiakkaidemme kokemuksia

 

Kun päätimme laittaa asuntomme myyntiin tapasimme luonnollisesti useamman välittäjän. Meille suositeltiin puhelua myös Kotivarmaan ja jo ensimmäisessä keskustelussa Katriinasta välittyi aito kiinnostus asuntoamme kohtaan, sekä se, että hän tekee työtään isolla sydämellä. Hän ei maalaillut meille turhia pilvilinnoja saadakseen asuntomme myyntiin, vaan hinnasta ja lähestyvän putkiremontin mahdollisesta vaikutuksesta myyntiaikaan puhuttiin rehellisesti. Mutta rautaisen ammattilaisen ei tarvitsekaan turhia lupailla, varsinkin kun palvelun hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Asiat etenivät koko ajan kuten niistä oli sovittu ja Katriina piti meidät ajan tasalla jokaisen näytön jälkeen. Tehokas myyntitykki möi asuntomme hyvässä aikataulussa ja hyvään hintaan. Voimme lämpimästi suositella Kotivarmaa ja tulemme varmasti käyttämään sitä uudestaan myös itse, jos joskus vielä kotia vaihdamme.
— Henna ja Markus, Helsinki
Olemme käyttäneet Kotivarmaa jo kahden asuntomme myyntiin. Kotivarma on hoitanut myynnin energisellä, virheettömällä ja erittäin omistautuneella ammattitaidolla. Olemme saaneet molemmilla kerroilla erinomaisen kauppahinnan
— Ilkka, Helsinki
Olen asioinut Kotivarman kanssa sekä asuntoa ostaessani että sitä myydessäni. Molemmilla kerroilla Katriina ja Jörgen hoitivat homman vakaalla ammattitaidolla. Katriinalle erityiskiitos työskentelystä suurella sydämellä asuntoasiani hoidossa. Voin lämpimästi suositella Kotivarmaa muillekin.
— Asiakas Helsingistä
Katriina on uskomaton tehopakkaus; hän sai asuntoni menemään kuin kuumille kiville. Sain aikoinani vinkin Kotivarmasta työkaveriltani ja olen mielelläni suositellut heitä eteenpäin ystävilleni.
— Susanna Eerola
Olimme erittäin tyytyväisiä Kotivarman valintaan. Asuntoamme oli ollut aiemmin myymässä toinen välittäjä kolmen kuukauden ajan. Katriina myi asuntomme ensimmäisellä näytöllä haluamaamme hintaan. Eli tällä kertaa vaihtamalla parani.
— Joanna ja Michael Warner
Annoimme oman asuntomme Kotivarmalle myytäväksi ja se meni ensimmäisellä näytöllä kaupaksi. Osaava myyntityö ja ammattitaidolla otetut valokuvat antoivat asunnosta erittäin hyvän kuvan ostajaehdokkaille. Voimme suositella lämpimästi Kotivarmaa niin ostajan kuin myyjänkin näkökulmasta katsottuna.
— Matti ja Hillevi Huuskonen
Myytyyn kotiimme Katriina perehtyi syvällisesti, hän teki pohjatyön ajan kanssa. 
Uskon, että välittäjän perehtyneisyys vakuuttaa ostajaehdokkaat. Iso rivitalomme kantakaupungin ulkopuolelta myytiin mielestämme nopeasti, muutamassa kuukaudessa.
— Jonna ja Samuli Jalkanen
Luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua - yhteistyö jatkuu alusta loppuun saman henkilön kanssa, mikä takaa sen, että välittäjällä säilyy sekä touch että kiinnostus kohteeseen.
— Asiakas
Hyvä drive, loistava ote asiakkaista – niin toimeksiantajasta kuin ostajastakin!
— Asiakas
Olimme yhdessä avomieheni kanssa hyvin tyytyväisiä Kotivarman myyntitoimintaan ostaessamme uutta yhteistä kotia. Katriina on erittäin myyntivarma ja dynaaminen kiinteistönvälittäjä, asunnon myyminen parhaaseen hintaan ennen ensimmäistä näyttöäkään ei onnistuisi keneltä tahansa hiljaisena kesäaikana! Todisteena tästä ovat kotialueemme vastaavat asunnot, jotka ovat edelleenkin myymättä. Yhteistyö Katriinan kanssa toimi saumattomasti ja hän oli aina valmis palvelemaan meitä sekä aina tavoitettavissa.
— Riikka
Asunto meni haaveilemallamme hinnalla ensimmäisen näytön jälkeen kolmessa päivässä. Täydet pisteet Kotivarmalle. Olemme kehuneet välittäjäämme kaikille asuntoasioista kiinnostuneille.
— Marjatta ja Pekka Turunen
Vuosien saatossa olen seurannut Katriina Oleniuksen huippuammattitaitoa ja siksi ainoa vaihtoehtoni on Kotivarma.
— Asiakas
Asunnon hinta-laatusuhde oikea.
— Asiakas
Varma on aina varmaa, mikä tarkoittaa Kotivarmaa.
— Asiakas
Kotivarma ja Katriina hoitivat kotimme myynnin erinomaisesti. Katriina tutustui kotiimme perinpohjaisesti ja löysi asuntomme ja asuinalueemme parhaat puolet. Katriina auttoi kotimme stailauksessa ja kuvat onnistuivatkin erinomaisesti. Asunnostamme syntyi aito kilpailutilanne. Saimme hyvät tiedot esittelyistä ja pystyimme tekemään tarjouksien pohjalta hyvät asuntokaupat.

Suosittelemme Kotivarmaa ja Katriinaa asunnon osto- tai myyntiaikeissa oleville!
— Ville Holm, perheineen
Katriina on asiantunteva, tarkka ja tehokas. Hän suhtautui välitykseen tosissaan vaivoja säästelemättä. Oli turvallista ja huoletonta myydä asuntoa luotettavan välittäjän avulla. Olen tehnyt hänen avustuksellaan kaksi kauppaa ja varmasti seuraavankin.
— Juha, Helsinki
Katriina on huippu ammattilainen ja OIKEA välittäjä! Asuntomme myytiin ensimmäisellä yksityisnäytöllä ja erinomaisella hinnalla. Suosittelemme Kotivarmaa varmasti!
— Gevor ja Marine Helsingistä
Katriina ymmärsi heti asuntoni erityisluonteen. Hän heittäytyi koko sydämellään ja kaikella energiallaan kotini myymiseen. Koko projekti sujui tehokkaasti ja osaavasti. Sain huoneistosta juuri sellaisen hinnan, kuin olin toivonutkin. Suosittelin Kotivarmaa myös useille ystävilleni, joiden asunnot myös löysivät uudet asukkaat nopealla aikataululla ja tavoitehintaan. Suosittelen lämpimästi.
— Karoliina
Ystäväpiirissämme on jo pitkään päädytty käyttämään Kotivarmaa – kilpailuttamisesta huolimatta. Kiistatta kaikki, joille Kotivarmaa olemme suositelleet, ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön ja lopputulokseen.
— Asiakas
Katriina tunsi aikoinaan ostamani kohteen erityisen hyvin. Paperiasiat hoituivat nopeasti ja vaivattomasti Jörgenin hoitamana.
— Jonna ja Samuli Jalkanen
Asunto meni haaveilemallamme hinnalla ensimmäisen näytön jälkeen kolmessa päivässä. Täydet pisteet Kotivarmalle. Olemme kehuneet välittäjäämme kaikille asuntoasioista kiinnostuneille.
— Marjatta ja Pekka Turunen
Ystäväpiirissämme on jo pitkään päädytty käyttämään Kotivarmaa – kilpailuttamisesta huolimatta. Kiistatta kaikki, joille Kotivarmaa olemme suositelleet, ovat olleet tyytyväisiä yhteistyöhön ja lopputulokseen.
— Asiakas, Helsinki
Hyvä drive, loistava ote asiakkaista – niin toimeksiantajasta kuin ostajastakin!
— Asiakas, Helsinki
Kotivarma toimii asiakkaansa kanssa tiiviissä ja napakassa yhteistyössä, suhtautuu toimeksiantoon tosissaan ja tekee kiistatta parhaansa – asunnon arviointi, kuvaus ja myyntitilanteet ovat harkittuja ja ammattitaidolla toteutettuja.
— Asiakas
Kaupat syntyvät Kotivarmassa sekä myyjää että ostajaa tyydyttävällä tavalla.
— Asiakas
Olen ollut erittäin tyytyväinen asiointiin Kotivarma Oy:n kanssa. Otin Kotivarmaan yhteyttä ensimmäisen kerran vuosia sitten ystäväni suosituksesta. Tämän jälkeen Katriina on myynyt myös usean ystäväni asunnon, omieni lisäksi. Erästäkin kohdetta pidettiin ns. toivottomana myydä, mutta sekin myytiin Katriinan toimesta. Katriina on todellinen myynnin ammattilainen ja kaiken lisäksi Kotivarman välityspalkkio on hieman edullisempi verrattuna kilpailijoihin.
— Asiakas
Hinta-arvion teko oli todella ammattimaista. Myyntisopimukseen kuulunut asunnon kuvaus oli aivan ammattitasoa. Ilmoitukset netissä moitteettomia. Kesähelteellä pidetty ensinäyttö ja sen jälkeinen yksityisnäyttö hoitui kiitettävästi. Yhteydenpito meidän ja asiakkaiden välillä oli nopeaa ja tarmokasta.
— Marjatta ja Pekka Turunen
Kotivarman kanssa oli mukava asioida ja homma pelasi ammattitaidolla. Myytävästä kohteesta otetut valokuvat olivat erinomaiset ja varmasti edistivät myyntiä.
— Pirjo ja Raimo Norrbacka
Kotivarmalle annettu myyntitoimeksianto ei tuota pettymystä.
— Asiakas
Suosittelin naapureilleni Kotivarmaa, koska asunnon myynti ei ollut onnistunut. Kotivarman ottaessa asunnon myyntiin, asunto myytiin pian.
— Asiakas